Postojanost aflatoksina u masulju crnog grožđa za vrijeme vinifikacije

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000345365/Details
Matična publikacija: Kemija u industriji
39 (1990), 3 ; str. 97-100
Glavni autor: Pospišil, Oton (-)
Ostali autori: Duraković, Senadin (-), Radić, Božica
Vrsta građe: Članak
Jezik: hrv
LEADER 00878caa a2200265 ir4500
001 NSK01000345365
003 HR-ZaNSK
008 911017s1990 ci ||| ||hrv
035 |9 (HR-ZaNSK)345771 
035 |9 (HR-ZaNSK)911017183 
035 |a (HR-ZaNSK)000345365 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a hrv  |b eng 
080 |a 663.253.41 
100 1 |a Pospišil, Oton 
245 1 0 |a Postojanost aflatoksina u masulju crnog grožđa za vrijeme vinifikacije /  |c O. [Oton] Pospišil, S. [Senadin] Duraković, B. [Božica] Radić. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: 9 jed. 
504 |a Summary 
700 1 |a Duraković, Senadin 
700 1 |a Radić, Božica 
773 0 |t Kemija u industriji  |x 0022-9830  |g 39 (1990), 3 ; str. 97-100  |w nsk.(HR-ZaNSK)000004717 
932 |a da  |b znanstveni rad 
981 |p CRO 
886 0 |2 unimarc  |b 00653naa2 2200193 450