Postojanost aflatoksina u masulju crnog grožđa za vrijeme vinifikacije

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000345365/Similar
Matična publikacija: Kemija u industriji
39 (1990), 3 ; str. 97-100
Glavni autor: Pospišil, Oton (-)
Ostali autori: Duraković, Senadin (-), Radić, Božica
Vrsta građe: Članak
Jezik: hrv

APA stil citiranja

Pospišil, O., Duraković, S., & Radić, B. (1990). Postojanost aflatoksina u masulju crnog grožđa za vrijeme vinifikacije: Postojanost aflatoksina u masulju crnog grožđa za vrijeme vinifikacije. Kemija u industriji, p. 9.

Chicago stil citiranja

Pospišil, Oton, Senadin Duraković, and Božica Radić. "Postojanost aflatoksina u masulju crnog grožđa za vrijeme vinifikacije: Postojanost aflatoksina u masulju crnog grožđa za vrijeme vinifikacije." 1990: 9.

MLA stil citiranja

Pospišil, Oton, Senadin Duraković, and Božica Radić. "Postojanost aflatoksina u masulju crnog grožđa za vrijeme vinifikacije: Postojanost aflatoksina u masulju crnog grožđa za vrijeme vinifikacije." 1990: 9.