Postojanost aflatoksina u masulju crnog grožđa za vrijeme vinifikacije
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000345365/Similar |
---|---|
Matična publikacija: |
Kemija u industriji 39 (1990), 3 ; str. 97-100 |
Glavni autor: | Pospišil, Oton (-) |
Ostali autori: | Duraković, Senadin (-), Radić, Božica |
Vrsta građe: | Članak |
Jezik: | hrv |
APA stil citiranja
Pospišil, O., Duraković, S., & Radić, B. (1990). Postojanost aflatoksina u masulju crnog grožđa za vrijeme vinifikacije: Postojanost aflatoksina u masulju crnog grožđa za vrijeme vinifikacije. Kemija u industriji, p. 9.
Chicago stil citiranjaPospišil, Oton, Senadin Duraković, and Božica Radić. "Postojanost aflatoksina u masulju crnog grožđa za vrijeme vinifikacije: Postojanost aflatoksina u masulju crnog grožđa za vrijeme vinifikacije." 1990: 9.
MLA stil citiranjaPospišil, Oton, Senadin Duraković, and Božica Radić. "Postojanost aflatoksina u masulju crnog grožđa za vrijeme vinifikacije: Postojanost aflatoksina u masulju crnog grožđa za vrijeme vinifikacije." 1990: 9.