Izbor mljekarske kulture i tijek kretanja kiselosti u proizvodnji sira Podravca

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000479019/Similar
Matična publikacija: Mljekarstvo
52 (2002), 3 ; str. 181-190
Glavni autor: Kirin, Slavko, agronom (-)
Vrsta građe: Članak
Jezik: hrv
Predmet:

APA stil citiranja

Kirin, S. (2002). Izbor mljekarske kulture i tijek kretanja kiselosti u proizvodnji sira Podravca: Izbor mljekarske kulture i tijek kretanja kiselosti u proizvodnji sira Podravca. Mljekarstvo, p. 2.

Chicago stil citiranja

Kirin, Slavko. "Izbor mljekarske kulture i tijek kretanja kiselosti u proizvodnji sira Podravca: Izbor mljekarske kulture i tijek kretanja kiselosti u proizvodnji sira Podravca." 2002: 2.

MLA stil citiranja

Kirin, Slavko. "Izbor mljekarske kulture i tijek kretanja kiselosti u proizvodnji sira Podravca: Izbor mljekarske kulture i tijek kretanja kiselosti u proizvodnji sira Podravca." 2002: 2.