Izbor mljekarske kulture i tijek kretanja kiselosti u proizvodnji sira Podravca
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000479019/Similar |
---|---|
Matična publikacija: |
Mljekarstvo 52 (2002), 3 ; str. 181-190 |
Glavni autor: | Kirin, Slavko, agronom (-) |
Vrsta građe: | Članak |
Jezik: | hrv |
Predmet: |
APA stil citiranja
Kirin, S. (2002). Izbor mljekarske kulture i tijek kretanja kiselosti u proizvodnji sira Podravca: Izbor mljekarske kulture i tijek kretanja kiselosti u proizvodnji sira Podravca. Mljekarstvo, p. 2.
Chicago stil citiranjaKirin, Slavko. "Izbor mljekarske kulture i tijek kretanja kiselosti u proizvodnji sira Podravca: Izbor mljekarske kulture i tijek kretanja kiselosti u proizvodnji sira Podravca." 2002: 2.
MLA stil citiranjaKirin, Slavko. "Izbor mljekarske kulture i tijek kretanja kiselosti u proizvodnji sira Podravca: Izbor mljekarske kulture i tijek kretanja kiselosti u proizvodnji sira Podravca." 2002: 2.