Utjecaj ovitka i starter kultura na proces zrenja i kvalitetu fermentiranih kobasica

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000543708/Details
Glavni autor: Nežak, Jadranko (-)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Zagreb : J. Nežak, 2004.
LEADER 01158cam a2200301 i 4500
001 NSK01000543708
003 HR-ZaNSK
005 20080425130248.0
007 ta
008 041210s2004 ci a m 000 0 hrv
035 |9 (HR-ZaNSK)544631 
035 |9 (HR-ZaNSK)441210070 
035 |a (HR-ZaNSK)000543708 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a hrv  |b eng 
080 |a 637.523/.524(043.2) 
080 |a 641.568(043.2) 
100 1 |a Nežak, Jadranko 
245 1 0 |a Utjecaj ovitka i starter kultura na proces zrenja i kvalitetu fermentiranih kobasica :  |b magistarski rad /  |c Jadranko Nežak. 
260 |a Zagreb :  |b J. Nežak,  |c 2004.  |e ([s. l. :  |f s. n.]) 
300 |a 87 listova :  |b ilustr., graf. prikazi u bojama ;  |c 30 cm. 
500 |a Na vrhu nasl. str.: Prehrambeno - biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu 
502 |a Prehr.-biotehn. fak., Zagreb, 2004. 
504 |a Bibliografija: listovi 82-86 
504 |a Summary: The effect of casing and starter cultures on ripening process and quality of fermented sausages 
981 |p CRO  |r HRB2004 
998 |n DCR  |m vhop0501  |c dbro041217 
886 0 |2 unimarc  |b 01019iam0 2200265 450