|
|
|
|
LEADER |
01158cam a2200301 i 4500 |
001 |
NSK01000543708 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20080425130248.0 |
007 |
ta |
008 |
041210s2004 ci a m 000 0 hrv |
035 |
|
|
|9 (HR-ZaNSK)544631
|
035 |
|
|
|9 (HR-ZaNSK)441210070
|
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000543708
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|b eng
|
080 |
|
|
|a 637.523/.524(043.2)
|
080 |
|
|
|a 641.568(043.2)
|
100 |
1 |
|
|a Nežak, Jadranko
|
245 |
1 |
0 |
|a Utjecaj ovitka i starter kultura na proces zrenja i kvalitetu fermentiranih kobasica :
|b magistarski rad /
|c Jadranko Nežak.
|
260 |
|
|
|a Zagreb :
|b J. Nežak,
|c 2004.
|e ([s. l. :
|f s. n.])
|
300 |
|
|
|a 87 listova :
|b ilustr., graf. prikazi u bojama ;
|c 30 cm.
|
500 |
|
|
|a Na vrhu nasl. str.: Prehrambeno - biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu
|
502 |
|
|
|a Prehr.-biotehn. fak., Zagreb, 2004.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: listovi 82-86
|
504 |
|
|
|a Summary: The effect of casing and starter cultures on ripening process and quality of fermented sausages
|
981 |
|
|
|p CRO
|r HRB2004
|
998 |
|
|
|n DCR
|m vhop0501
|c dbro041217
|
886 |
0 |
|
|2 unimarc
|b 01019iam0 2200265 450
|