Utjecaj obogaćivanja obroka pilića s N-3 pufa na svojstva kakvoće mesa

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000555575/Details
Matična publikacija: Poljoprivreda (Osijek)
10 (2004), 1 ; str. 55-61
Glavni autor: Ivanković, Stanko, agronom (-)
Ostali autori: Kralik, Gordana (-), Petričević, Antun, Škrtić, Zoran
Vrsta građe: Članak
Jezik: hrv
Predmet:
LEADER 01093caa a2200325 ir4500
001 NSK01000555575
003 HR-ZaNSK
005 20070920101525.0
008 050322s2004 ci ||| ||hrv
015 |a HP04-1148  |2 HR 
035 |9 (HR-ZaNSK)556527 
035 |9 (HR-ZaNSK)450322232 
035 |a (HR-ZaNSK)000555575 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a hrv  |b eng 
080 |a 636.5.084 
080 |a 637.5'65.043 
100 1 |a Ivanković, Stanko,  |c agronom 
245 1 0 |a Utjecaj obogaćivanja obroka pilića s N-3 pufa na svojstva kakvoće mesa /  |c Ivanković Stanko, Kralik Gordana, Petričević Antun, Škrtić Zoran. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: 23 jed 
504 |a Summary 
650 7 |a Pileće meso  |x Kvaliteta  |x Hranidba  |2 nskps 
700 1 |a Kralik, Gordana 
700 1 |a Petričević, Antun 
700 1 |a Škrtić, Zoran 
773 0 |t Poljoprivreda (Osijek)  |x 1330-7142  |g 10 (2004), 1 ; str. 55-61  |w nsk.(HR-ZaNSK)000167100 
981 |p CRO  |z B2/04 
998 |a iteo0503  |a ivap0505  |c mero060427 
886 0 |2 unimarc  |b 00881iaa2 2200265 450