Microflora and selected metabolites of potato pulp fermented with an Indonesian starter ragi tape

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000574715/Details
Matična publikacija: Food technology and biotechnology
42 (2004), 3 ; str. 169-173
Glavni autor: Abe, Ayumi (-)
Ostali autori: Sujaya, I-Nengah (-), Sone, Teruo, Asano, Kozo, Oda, Yuji
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
LEADER 01261caa a2200361 ir4500
001 NSK01000574715
003 HR-ZaNSK
005 20070920231402.0
008 050822s2004 ci ||| ||eng
015 |a HP04-4711  |2 HR 
035 |9 (HR-ZaNSK)575724 
035 |9 (HR-ZaNSK)450822114 
035 |a (HR-ZaNSK)000574715 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a eng  |b hrv 
080 |a 60:579.864 
080 |a 579.67:663.532 
080 |a 663.532:579.864 
100 1 |a Abe, Ayumi 
245 1 0 |a Microflora and selected metabolites of potato pulp fermented with an Indonesian starter ragi tape /  |c Ayumi Abe, I-Nengah Sujaya, Teruo Sone, Kozo Asano and Yuji Oda. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: 20 jed 
504 |a Sažetak 
650 7 |a Mliječno-kisele bakterije  |x Metaboliti  |x Krumpirova pulpa  |2 nskps 
650 7 |a Mliječno-kisela fermentacija  |x Mikroflora  |x Identifikacija  |2 nskps 
700 1 |a Sujaya, I-Nengah 
700 1 |a Sone, Teruo 
700 1 |a Asano, Kozo 
700 1 |a Oda, Yuji 
773 0 |t Food technology and biotechnology  |x 1330-9862  |g 42 (2004), 3 ; str. 169-173  |w nsk.(HR-ZaNSK)000174173 
981 |p CRO  |z B7/04 
998 |a iteo0508  |a radp0510  |c mero060605 
886 0 |2 unimarc  |b 01074iaa2 2200301 450