|
|
|
|
LEADER |
01251cam a2200349 i 4500 |
001 |
NSK01000591096 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20090415101907.0 |
008 |
060119s2005 ci a m 000 0 hrv |
035 |
|
|
|9 (HR-ZaNSK)592161
|
035 |
|
|
|9 (HR-ZaNSK)460119021
|
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000591096
|
040 |
|
|
|a HR SVKRI
|b hrv
|c HR SVKRI
|d HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|b eng
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
|
|
|a 663.253:543.54](043.3)
|
100 |
1 |
|
|a Kovačević Ganić, Karin
|
245 |
1 |
0 |
|a Identifikacija i uloga prekursora u tvorbi arome vina sorte Malvazija istarska :
|b disertacija /
|c Karin Kovačević Ganić.
|
260 |
|
|
|a Zagreb :
|b K. Kovačević Ganić,
|c 2005.
|e ([s. l. :
|f s. n.])
|
300 |
|
|
|a 180 listova :
|b graf. prikazi ;
|c 30 cm.
|
500 |
|
|
|a Na vrhu nasl. str.: Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu
|
502 |
|
|
|a Prehr.-biotehn. fak., Zagreb, 2005
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: listovi 158-170
|
504 |
|
|
|a Summary
|
650 |
|
7 |
|a Vino
|x Aroma
|2 nskps
|
650 |
|
7 |
|a Malvazija (vino)
|x Aroma
|x Kromatografija
|2 nskps
|
981 |
|
|
|p CRO
|r HRB2005
|
998 |
|
|
|f JZKA0601
|f pper0606
|f VŠPR0601
|m vško0610
|n DCD
|
852 |
4 |
|
|j DCD-ZG-36/06
|
852 |
4 |
|
|j SVKRI
|
876 |
|
|
|e DCD
|a 36/2006
|
886 |
0 |
|
|2 unimarc
|b 01081nam0 2200301 450
|