Evaluation of apple pomace as a raw material for alternative applications in food industries

In order to measure the potential of apple pomace as a raw material for manufacturing food-related products (such as lactic acid, fiber-rich concentrates and pectin), samples from cider industry were assayed for composition and enzymatic digestibility. Alcohol-soluble compounds (monosaccharides, oli...

Full description

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000691776
Matična publikacija: Food technology and biotechnology
45 (2007), 4 ; str. 426-433
Glavni autor: Gullon, Beatriz (-)
Ostali autori: Falque, Elena (-), Alonso, Jose Luis, Parajo, Juan Carlos
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Digitalni arhiv mrežnih publikacija

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

Digitalni arhiv mrežnih publikacija