Evaluation of apple pomace as a raw material for alternative applications in food industries
In order to measure the potential of apple pomace as a raw material for manufacturing food-related products (such as lactic acid, fiber-rich concentrates and pectin), samples from cider industry were assayed for composition and enzymatic digestibility. Alcohol-soluble compounds (monosaccharides, oli...
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000691776 |
---|---|
Matična publikacija: |
Food technology and biotechnology 45 (2007), 4 ; str. 426-433 |
Glavni autor: | Gullon, Beatriz (-) |
Ostali autori: | Falque, Elena (-), Alonso, Jose Luis, Parajo, Juan Carlos |
Vrsta građe: | Članak |
Jezik: | eng |
Predmet: | |
Online pristup: |
Digitalni arhiv mrežnih publikacija |
Održavanje sustava u tijeku
Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.
Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru: