Inhibition of the decrease of volatile esters and terpenes during storage of wines and a model wine medium by wine phenolic extracts
The effect of red wine phenolic extracts on the stability of wine volatile esters and terpenes was examined. Muscat (white) and Xinomavro (red) wines were enriched with each extract at 120 or 200 mg/L, and stored in open bottles at 20 °C for 3 and 2.5 days, respectively. Moreover, a model wine mediu...
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000693527 |
---|---|
Matična publikacija: |
Food technology and biotechnology 45 (2007), 2 ; str. 147-155 |
Glavni autor: | Lambropoulos, Ioannis (-) |
Ostali autori: | Roussis, Ioannis G. (-) |
Vrsta građe: | Članak |
Jezik: | eng |
Predmet: | |
Online pristup: |
Digitalni arhiv mrežnih publikacija |
Održavanje sustava u tijeku
Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.
Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru: