Inhibition of the decrease of volatile esters and terpenes during storage of wines and a model wine medium by wine phenolic extracts

The effect of red wine phenolic extracts on the stability of wine volatile esters and terpenes was examined. Muscat (white) and Xinomavro (red) wines were enriched with each extract at 120 or 200 mg/L, and stored in open bottles at 20 °C for 3 and 2.5 days, respectively. Moreover, a model wine mediu...

Full description

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000693527
Matična publikacija: Food technology and biotechnology
45 (2007), 2 ; str. 147-155
Glavni autor: Lambropoulos, Ioannis (-)
Ostali autori: Roussis, Ioannis G. (-)
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Digitalni arhiv mrežnih publikacija

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

Digitalni arhiv mrežnih publikacija