Fruit quality of new early ripening strawberry cultivars in Croatia

Sažetak: Pokus je obuhvatio sedam kultivara (Clerry, Maya, Alba, Miss, Camarosa, Queen;;Elisa, Elsanta), a plodovi su ubrani u isto vrijeme na početku sezone berbe jagoda. Određivani;;su ovi parametri kakvoće: suha tvar, topljiva suha tvar (TSS), pH, ukupna kiselost (UK),;;TSS/UK, vitamin C, ukupni...

Full description

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000716783
Matična publikacija: Food technology and biotechnology
46 (2008), 3 ; str. 292-298
Glavni autor: Voća, Sandra (-)
Ostali autori: Dobričević, Nadica (-), Dragović-Uzelac, Verica, Duralija, Boris, Družić Orlić, Jasmina, Čmelik, Zlatko, Skendrović Babojelić, Martina
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Food technology and biotechnology

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

Food technology and biotechnology