Fruit quality of new early ripening strawberry cultivars in Croatia
Sažetak: Pokus je obuhvatio sedam kultivara (Clerry, Maya, Alba, Miss, Camarosa, Queen;;Elisa, Elsanta), a plodovi su ubrani u isto vrijeme na početku sezone berbe jagoda. Određivani;;su ovi parametri kakvoće: suha tvar, topljiva suha tvar (TSS), pH, ukupna kiselost (UK),;;TSS/UK, vitamin C, ukupni...
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000716783 |
---|---|
Matična publikacija: |
Food technology and biotechnology 46 (2008), 3 ; str. 292-298 |
Glavni autor: | Voća, Sandra (-) |
Ostali autori: | Dobričević, Nadica (-), Dragović-Uzelac, Verica, Duralija, Boris, Družić Orlić, Jasmina, Čmelik, Zlatko, Skendrović Babojelić, Martina |
Vrsta građe: | Članak |
Jezik: | eng |
Predmet: | |
Online pristup: |
Food technology and biotechnology |
Održavanje sustava u tijeku
Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.
Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru: