Starch depolymerization with diluted phosphoric acid and application of the hydrolysate in astaxanthin fermentation

Sažetak: Razvijen je inovativni postupak hidrolize škroba manioke pomoću razrijeđene 0,1 %- tne fosforne kiseline pri 160 °C. Taj je postupak prikladan za zemlje u razvoju gdje je cijena enzima ograničavajući faktor, a klorovodična kiselina jedini katalizator koji se primjenjuje pri hidrolizi škroba...

Full description

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000716823
Matična publikacija: Food technology and biotechnology
46 (2008), 3 ; str. 305-310
Glavni autor: Fontana, Jose Domingos (-)
Ostali autori: Mitchell, David Alexander (-), Molina, Oscar E., Gaitan, Anabella, Bonfim, Tania M. B., Adelmann, Juliana, Grzybowski, Adelia, Passos, Mauricio
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Food technology and biotechnology

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

Food technology and biotechnology