Starch depolymerization with diluted phosphoric acid and application of the hydrolysate in astaxanthin fermentation
Sažetak: Razvijen je inovativni postupak hidrolize škroba manioke pomoću razrijeđene 0,1 %- tne fosforne kiseline pri 160 °C. Taj je postupak prikladan za zemlje u razvoju gdje je cijena enzima ograničavajući faktor, a klorovodična kiselina jedini katalizator koji se primjenjuje pri hidrolizi škroba...
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000716823 |
---|---|
Matična publikacija: |
Food technology and biotechnology 46 (2008), 3 ; str. 305-310 |
Glavni autor: | Fontana, Jose Domingos (-) |
Ostali autori: | Mitchell, David Alexander (-), Molina, Oscar E., Gaitan, Anabella, Bonfim, Tania M. B., Adelmann, Juliana, Grzybowski, Adelia, Passos, Mauricio |
Vrsta građe: | Članak |
Jezik: | eng |
Predmet: | |
Online pristup: |
Food technology and biotechnology |
Održavanje sustava u tijeku
Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.
Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru: