Influence of temperature and sugar addition on soymilk fermentation by probiotic bacteria

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000718824/Details
Matična publikacija: Mljekarstvo
58 (2008), 1 ; str. 61-68
Glavni autor: Božanić, Rajka (-)
Ostali autori: Brletić, Silvija (-), Lovković, Sandy
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
LEADER 01028caa a2200289 ir4500
001 NSK01000718824
003 HR-ZaNSK
005 20120406115236.0
007 ta
008 091109s2008 ci ||| ||eng
035 |9 (HR-ZaNSK)721400 
035 |a (HR-ZaNSK)000718824 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a eng  |b hrv 
042 |a croatica 
080 |a 636/637  |2 MRF 1998. 
100 1 |a Božanić, Rajka 
245 1 0 |a Influence of temperature and sugar addition on soymilk fermentation by probiotic bacteria /  |c Rajka Božanić, Silvija Brletić, Sandy Lovković. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: 13 jed 
504 |a Sažetak 
653 0 |a Sojino mlijeko  |a Fermentacija mlijeka  |a Probiotičke bakterije  |a Bifidobacterium lactis  |a Lactobacillus acidophilus  |a Lactobacillus casei 
700 1 |a Brletić, Silvija 
700 1 |a Lovković, Sandy 
773 0 |t Mljekarstvo  |x 0026-704X  |g 58 (2008), 1 ; str. 61-68  |w nsk.(HR-ZaNSK)000011964 
981 |b B11/08  |p CRO 
998 |a dalo091109  |c vol2o120406