Nutritivna vrijednost pet kultivara rajčice uzgojene na kamenoj vuni

Kakvoća svježih plodova rajčice (Lycopersion esculentum Mill.) uzgojene na kamenoj vuni u hidroponu definirana je unutarnjim parametrima: udjelom suhe tvari, topivom suhom tvari (°Bx), ukupnom kiselosti (% limunske kiseline), pH, postotkom NaCl i L-askorbinske kiseline

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000732791/Details
Matična publikacija: Agronomski glasnik
71 (2009), 1 ; str. 3-12
Glavni autor: Dobričević, Nadica (-)
Ostali autori: Voća, Sandra (-), Pliestić, Stjepan
Vrsta građe: Članak
Jezik: hrv
Predmet:
Online pristup: Agronomski glasnik
LEADER 01283caa a2200313 ir4500
001 NSK01000732791
003 HR-ZaNSK
005 20120710093142.0
007 ta
008 100409s2009 ci ||| ||hrv
035 |9 (HR-ZaNSK)735408 
035 |a (HR-ZaNSK)000732791 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a hrv  |b eng 
042 |a croatica 
080 |a 631/635  |2 MRF 1998. 
100 1 |a Dobričević, Nadica 
245 1 0 |a Nutritivna vrijednost pet kultivara rajčice uzgojene na kamenoj vuni /  |c Nadica Dobričević, Sandra Voća, Stjepan Pliestić. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: 13 jed 
504 |a Abstract 
520 |a Kakvoća svježih plodova rajčice (Lycopersion esculentum Mill.) uzgojene na kamenoj vuni u hidroponu definirana je unutarnjim parametrima: udjelom suhe tvari, topivom suhom tvari (°Bx), ukupnom kiselosti (% limunske kiseline), pH, postotkom NaCl i L-askorbinske kiseline 
653 0 |a Rajčice  |a Nutritivna vrijednost 
700 1 |a Voća, Sandra 
700 1 |a Pliestić, Stjepan 
773 0 |t Agronomski glasnik  |x 0002-1954  |g 71 (2009), 1 ; str. 3-12  |w nsk.(HR-ZaNSK)000005375 
981 |b B01/09  |p CRO 
998 |a ivao100409  |c đluo120710 
856 4 2 |u http://hrcak.srce.hr/agronomski-glasnik  |y Agronomski glasnik