Advances in research of polysaccharides in Cordyceps species
Summary: Cordyceps sinensis (Berk.) Sacc. is one of the well-described fungi that has been used in traditional Chinese medicine for over 700 years. Fungal mycelia contain some polysaccharides that are responsible for their biological activity. C. sinensis has traditionally been cultivated on the hig...
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000736141 |
---|---|
Matična publikacija: |
Food technology and biotechnology 47 (2009), 3 ; str. 304-312 |
Glavni autor: | Zhong, Shi (-) |
Ostali autori: | Pan, Huijuan (-), Fan, Leifa, Lv, Guoying, Wu, Yongzhi, Parmeswaran, Binod, Pandey, Ashok, Soccol, Carlos Ricardo |
Vrsta građe: | Članak |
Jezik: | eng |
Predmet: | |
Online pristup: |
Food Technology and Biotechnology |
Održavanje sustava u tijeku
Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.
Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru: