Advances in research of polysaccharides in Cordyceps species

Summary: Cordyceps sinensis (Berk.) Sacc. is one of the well-described fungi that has been used in traditional Chinese medicine for over 700 years. Fungal mycelia contain some polysaccharides that are responsible for their biological activity. C. sinensis has traditionally been cultivated on the hig...

Full description

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000736141
Matična publikacija: Food technology and biotechnology
47 (2009), 3 ; str. 304-312
Glavni autor: Zhong, Shi (-)
Ostali autori: Pan, Huijuan (-), Fan, Leifa, Lv, Guoying, Wu, Yongzhi, Parmeswaran, Binod, Pandey, Ashok, Soccol, Carlos Ricardo
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Food Technology and Biotechnology

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

Food Technology and Biotechnology