Utjecaj dodatka aditiva na ad libitum konzumaciju, in vivo probavljivost i balans dušika silirane crvene djeteline

Cilj istraživanja bio je utvrditi utjecaj dodatka aditiva na ad libitum konzumaciju svježeg obroka i suhe tvari (ST), in vivo probavljivost ST, organske tvari (OT), OT u ST (D-vrijednost) i sirovih proteina (SP) silirane crvene djeteline, te balans dušika (N). Crvena djetelina je košena u fenološkoj...

Full description

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000742239
Matična publikacija: Mljekarstvo
59 (2009), 2 ; str. 133-140
Glavni autor: Vranić, Marina (-)
Ostali autori: Knežević, Mladen, agronom (-), Bošnjak, Krešimir, Perčulija, Goran, Leto, Josip, Kutnjak, Hrvoje, Matić, Ivana, inženjerka agronomije
Vrsta građe: Članak
Jezik: hrv
Predmet:
Online pristup: Mljekarstvo

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

Mljekarstvo