Bjelovarski domaći svježi meki sir

U radu su prikazani rezultati istraživanja organoleptičkih svojstava, fizikalno-kemijskog sastava i mikrobiološke kakvoće uzoraka svježega domaćeg sira s bjelovarske tržnice, te su uspoređeni s rezultatima sličnih istraživanja drugih autora i s drugih područja. Temeljno je obilježje velika varijabil...

Full description

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000742244/Details
Matična publikacija: Mljekarstvo
59 (2009), 2 ; str. 148-154
Glavni autor: Kirin, Slavko, agronom (-)
Vrsta građe: Članak
Jezik: hrv
Predmet:
Online pristup: Mljekarstvo
LEADER 01198caa a2200289 i 4500
001 NSK01000742244
003 HR-ZaNSK
005 20120829112928.0
007 ta
008 100527s2009 ci ||| ||hrv
035 |a (HR-ZaNSK)000742244 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a hrv  |b eng 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 |a 636/637  |2 MRF 1998. 
100 1 |a Kirin, Slavko,  |c agronom 
245 1 0 |a Bjelovarski domaći svježi meki sir /  |c Slavko Kirin. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: 15 jed 
504 |a Summary 
520 |a U radu su prikazani rezultati istraživanja organoleptičkih svojstava, fizikalno-kemijskog sastava i mikrobiološke kakvoće uzoraka svježega domaćeg sira s bjelovarske tržnice, te su uspoređeni s rezultatima sličnih istraživanja drugih autora i s drugih područja. Temeljno je obilježje velika varijabilnost ispitivanih uzoraka, koja uvjetuje nejednoliku kakvoću svježeg mekog sira 
653 0 |a Svježi meki sir 
773 0 |t Mljekarstvo  |x 0026-704X  |g 59 (2009), 2 ; str. 148-154 
981 |b B07/09  |p CRO 
998 |a dalo100831  |c đluo120829 
856 4 2 |u http://hrcak.srce.hr/mljekarstvo  |y Mljekarstvo