Lipid peroxidation levels in soybean (Glycine max (L.) Merr.) seed parts as a consequence of imbibition stress

Intenzivne oborine i intenzivno usvajanje vode suhoga sjemena nakon sjetve u polju mogu rezultirati takozvanim imbibicijskim oštećenjem sjemena. U ovom istraživanju analiziran je intenzitet lipidne peroksidacije u sjemenjači, klici i kotiledonima sjemena tri sorte soje (Podravka 95, Tisa i Vita), na...

Full description

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000750248
Matična publikacija: Poljoprivreda (Osijek)
15 (2009), 2 ; str. 32-37
Glavni autor: Lisjak, Miroslav (-)
Ostali autori: Wilson, Ian D. (-), Civale, Leon, Hancock, John T.
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Poljoprivreda

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

Poljoprivreda