Procjena sadržaja karotenida prema intenzitetu boje zrna kukuruza
Boja žutanjaka jaja, kože ili mesa peradi važan je čimbenik percepcije kakvoće proizvoda za potrošače. Boja kože ili žutanjka povezana je s nakupljanjem pigmenata karotenoida, koji su važni za metabolizam rasta i plodnost peradi. Žuti kukuruz je jedina žitarica sa značajnom količinom karotenoida te...
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000751810 |
---|---|
Matična publikacija: |
Stočarstvo (Zagreb) 63 (2009), 2 ; str. 103-111 |
Glavni autor: | Kljak, Kristina (-) |
Ostali autori: | Grbeša, Darko (-), Karolyi, Danijel |
Vrsta građe: | Članak |
Jezik: | hrv |
Predmet: | |
Online pristup: |
Stočarstvo |
Održavanje sustava u tijeku
Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.
Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru: