Procjena sadržaja karotenida prema intenzitetu boje zrna kukuruza

Boja žutanjaka jaja, kože ili mesa peradi važan je čimbenik percepcije kakvoće proizvoda za potrošače. Boja kože ili žutanjka povezana je s nakupljanjem pigmenata karotenoida, koji su važni za metabolizam rasta i plodnost peradi. Žuti kukuruz je jedina žitarica sa značajnom količinom karotenoida te...

Full description

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000751810
Matična publikacija: Stočarstvo (Zagreb)
63 (2009), 2 ; str. 103-111
Glavni autor: Kljak, Kristina (-)
Ostali autori: Grbeša, Darko (-), Karolyi, Danijel
Vrsta građe: Članak
Jezik: hrv
Predmet:
Online pristup: Stočarstvo

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

Stočarstvo