HMF formation and colour change of bitter orange and sweet orange jams during storage

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000790221/Details
Matična publikacija: Croatian journal of food science and technology
2 (2010), 2 ; str. 11-15
Glavni autor: Kopjar, Mirela (-)
Ostali autori: Đurkan, Ivana (-), Piližota, Vlasta
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01074caa a2200289 i 4500
001 NSK01000790221
003 HR-ZaNSK
005 20180223165449.0
007 ta
008 111215s2010 ci | |||| ||eng
035 |a (HR-ZaNSK)000790221 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 |a 664  |2 MRF 1998. 
100 1 |a Kopjar, Mirela 
245 1 0 |a HMF formation and colour change of bitter orange and sweet orange jams during storage /  |c Mirela Kopjar, Ivana Đurkan, Vlasta Piližota. 
246 3 |a Hydroxymethylfurfural 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: 16 jed. 
653 0 |a Džem  |a Gorka naranča  |a Slatka naranča  |a Pohranjivanje  |a Hidroksi-metil-furfural  |a Promjena boje 
700 1 |a Đurkan, Ivana 
700 1 |a Piližota, Vlasta 
773 0 |t Croatian journal of food science and technology  |x 1847-3466  |g 2 (2010), 2 ; str. 11-15 
981 |b B11/10  |p CRO 
998 |a rado111215  |c vol1o130115 
856 4 2 |u http://hrcak.srce.hr/index.php?show=clanak&id_clanak_jezik=97979  |y Elektronička verzija članka