|
|
|
|
LEADER |
01074nam a2200301 i 4500 |
001 |
NSK01000790245 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20130920072110.0 |
007 |
ta |
008 |
111215s2011 ci d m 000 0 hrv |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000790245
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|b eng
|
042 |
|
|
|a croatica
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
|
|
|a 636.3.033
|2 MRF 1998.
|
080 |
|
|
|a (043.3)
|2 MRF 1998.
|
100 |
1 |
|
|a Vnučec, Ivan
|
245 |
1 |
0 |
|a Odlike trupa i kakvoća mesa janjadi iz različitih sustava uzgoja :
|b disertacija /
|c Ivan Vnučec ; mentor Boro Mioč.
|
260 |
|
|
|a Zagreb :
|b I. Vnučec,
|c 2011.
|e ([s. l. :
|f s. n.])
|
300 |
|
|
|a 141 list :
|b graf. prikazi ;
|c 30 cm.
|
500 |
|
|
|a Na vrhu nasl. str.: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet.
|
502 |
|
|
|a Agr. fak., Zagreb, 2011.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: listovi 112-136.
|
504 |
|
|
|a Summary: Carcass characteristics and meat quality of lambs from diverse production systems.
|
650 |
|
7 |
|a Janjad
|x Meso
|x Kvaliteta
|2 nskps
|
981 |
|
|
|p CRO
|r HRB2011
|
998 |
|
|
|m vško1112
|c mzoo120120
|