Unstructured models for lactic acid fermentation

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000797930/Details
Matična publikacija: Food technology and biotechnology
49 (2011), 1 ; str. 3-12
Glavni autor: Bouguettoucha, Abdallah (-)
Ostali autori: Balannec, Béatrice (-), Amrane, Abdeltif
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 00985caa a2200265 i 4500
001 NSK01000797930
003 HR-ZaNSK
005 20120614151514.0
007 ta
008 120216s2011 ci | |||| ||eng
035 |a (HR-ZaNSK)000797930 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 |a 664  |2 MRF 1998. 
100 1 |a Bouguettoucha, Abdallah 
245 1 0 |a Unstructured models for lactic acid fermentation :  |b a review /  |c Abdallah Bouguettoucha, Béatrice Balannec, Abdeltif Amrane. 
504 |a Bibliografija: 100 jed. 
653 0 |a Mliječno-kisele bakterije  |a Mliječno-kisela fermentacija  |a Optimizacija procesa 
700 1 |a Balannec, Béatrice 
700 1 |a Amrane, Abdeltif 
773 0 |t Food technology and biotechnology  |x 1330-9862  |g 49 (2011), 1 ; str. 3-12 
981 |b B02/11  |p CRO 
998 |a rado120216  |a rpes120507 
856 4 2 |u http://hrcak.srce.hr/index.php?show=clanak&id_clanak_jezik=98033  |y Elektronička verzija članka