|
|
|
|
LEADER |
00874nam a2200265 i 4500 |
001 |
NSK01000800665 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20120309120306.0 |
007 |
ta |
008 |
120309s1965 ci ad m 000 0 hrv |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000800665
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
042 |
|
|
|a croatica
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
|
|
|a 664
|2 MRF 1998.
|
080 |
|
|
|a 57
|2 MRF 1998.
|
080 |
|
|
|a (043.3)
|2 MRF 1998.
|
100 |
1 |
|
|a Knapp, Katarina
|
245 |
1 |
0 |
|a Izvori i vrste klostridija izoliranih iz mesnih konzervi te neki faktori koji utječu na njihovu termorezistenciju :
|b doktorska disertacija /
|c Katarina Knapp.
|
260 |
|
|
|a Zagreb :
|b K. Knapp,
|c 1965.
|e ([s. l. :
|f s. n.])
|
300 |
|
|
|a 73 lista :
|b ilustr., graf. prikazi ;
|c 30 cm.
|
502 |
|
|
|a [Veter. fak.], Zagreb, 1964.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: listovi 65-73.
|
981 |
|
|
|p CRO
|r HRB1965
|
998 |
|
|
|o iple1203
|