|
|
|
|
LEADER |
01219nmm a2200349 i 4500 |
001 |
NSK01000800712 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20121001112837.0 |
007 |
co|cg |||||||| |
008 |
120309s2011 ci q d hrv |
020 |
|
|
|a 9789537744151
|
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000800712
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
042 |
|
|
|a croatica
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
|
|
|a 664.8(075.8)(035)
|2 MRF 1998.
|
080 |
|
|
|a (086)
|2 MRF 1998.
|
080 |
|
|
|a (075.8)
|2 MRF 1998.
|
080 |
|
|
|a (035)
|2 MRF 1998.
|
100 |
1 |
|
|a Obradović, Valentina
|
245 |
1 |
0 |
|a Tehnologija konzerviranja i prerade voća i povrća
|h [Elektronička građa] :
|b interna skripta /
|c Valentina Obradović.
|
260 |
|
|
|a Požega :
|b Veleučilište,
|c 2011.
|e ([s. l. :
|f s. n.])
|
300 |
|
|
|a 1 optički disk (CD-ROM) :
|b u bojama : ;
|c 12 cm.
|
500 |
|
|
|a Stv. nasl. s nasl. zaslona.
|
500 |
|
|
|a Publikacija u formatu PDF; sadrži 135 str.
|
516 |
|
|
|a Tekstualni podaci.
|
538 |
|
|
|a Zahtjevi sustava: PC; Windows; Adobe Acrobat Reader.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija.
|
650 |
|
7 |
|a Voće
|x Konzerviranje
|v Priručnici
|2 nskps
|
650 |
|
7 |
|a Povrće
|x Konzerviranje
|v Priručnici
|2 nskps
|
981 |
|
|
|a A08/11
|p CRO
|
998 |
|
|
|b vkro1207
|c mzoo121001
|