|
|
|
|
LEADER |
01138caa a2200325 i 4500 |
001 |
NSK01000813872 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20151007151147.0 |
007 |
ta |
008 |
120828s2011 ci | |||| ||eng |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000813872
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a eng
|b hrv
|
042 |
|
|
|a croatica
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
|
|
|a 636/637
|2 MRF 1998.
|
100 |
1 |
|
|a Pintić Pukec, Nataša
|
245 |
1 |
0 |
|a Determination od the freezing point in cow milk samples preserved with azidiol /
|c Nataša Pintić-Pukec, Zdravko Barać, Ana Dakić, Danijela Stručić, Davorka Blažek.
|
300 |
|
|
|b Ilustr.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: 11 jed.
|
504 |
|
|
|a Sažetak
|
653 |
|
0 |
|a Kravlje mlijeko
|a Konzervans
|a Azidiol
|a Točka ledišta
|a Infracrvena spektroskopija
|
700 |
1 |
|
|a Barać, Zdravko
|
700 |
1 |
|
|a Dakić, Ana
|
700 |
1 |
|
|a Stručić, Danijela
|
700 |
1 |
|
|a Blažek, Davorka
|
773 |
0 |
|
|t Mljekarstvo
|x 0026-704X
|g 61 (2011), 4 ; str. 336-340
|
981 |
|
|
|b B06/11
|p CRO
|
998 |
|
|
|a tino120828
|
856 |
4 |
2 |
|u http://hrcak.srce.hr/index.php?show=clanak&id_clanak_jezik=112023
|y Elektronička verzija članka
|