Determination od the freezing point in cow milk samples preserved with azidiol

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000813872/Details
Matična publikacija: Mljekarstvo
61 (2011), 4 ; str. 336-340
Glavni autor: Pintić Pukec, Nataša (-)
Ostali autori: Barać, Zdravko (-), Dakić, Ana, Stručić, Danijela, Blažek, Davorka
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01138caa a2200325 i 4500
001 NSK01000813872
003 HR-ZaNSK
005 20151007151147.0
007 ta
008 120828s2011 ci | |||| ||eng
035 |a (HR-ZaNSK)000813872 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a eng  |b hrv 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 |a 636/637  |2 MRF 1998. 
100 1 |a Pintić Pukec, Nataša 
245 1 0 |a Determination od the freezing point in cow milk samples preserved with azidiol /  |c Nataša Pintić-Pukec, Zdravko Barać, Ana Dakić, Danijela Stručić, Davorka Blažek. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: 11 jed. 
504 |a Sažetak 
653 0 |a Kravlje mlijeko  |a Konzervans  |a Azidiol  |a Točka ledišta  |a Infracrvena spektroskopija 
700 1 |a Barać, Zdravko 
700 1 |a Dakić, Ana 
700 1 |a Stručić, Danijela 
700 1 |a Blažek, Davorka 
773 0 |t Mljekarstvo  |x 0026-704X  |g 61 (2011), 4 ; str. 336-340 
981 |b B06/11  |p CRO 
998 |a tino120828 
856 4 2 |u http://hrcak.srce.hr/index.php?show=clanak&id_clanak_jezik=112023  |y Elektronička verzija članka