Usporedna istraživanja fermentacijske aktivnosti šest sojeva Saccharomyces cerevisiae (suhih aktivnih pekarskih kvasaca) različita porijekla

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000835920/Details
Glavni autor: Kovačević, Krešimir, biotehnolog (-)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Zagreb : K. Kovačević, 1985.
LEADER 01221nam a2200301 i 4500
001 NSK01000835920
003 HR-ZaNSK
005 20191021152858.0
007 ta
008 130308s1985 ci ad m 000 0 hrv
035 |a (HR-ZaNSK)000835920 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a hrv  |b eng 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 |a 663  |2 MRF 1998. 
080 |a 57  |2 MRF 1998. 
080 |a (043.2)  |2 MRF 1998. 
100 1 |a Kovačević, Krešimir,  |c biotehnolog 
245 1 0 |a Usporedna istraživanja fermentacijske aktivnosti šest sojeva Saccharomyces cerevisiae (suhih aktivnih pekarskih kvasaca) različita porijekla :  |b magistarski rad /  |c Krešimir Kovačević. 
260 |a Zagreb :  |b K. Kovačević,  |c 1985.  |e ([s. l. :  |f s. n.]) 
300 |a 115 listova :  |b ilustr., graf. prikazi ;  |c 30 cm. 
500 |a Na vrhu nasl. str.: Sveučilište u Zagrebu, Postdiplomski studij prirodnih znanosti. 
502 |a Sveuč. u Zagrebu, Zagreb, 1985. 
504 |a Bibliografija: listovi 107-111. 
504 |a Summary: Comparative studies on fermentation activity of six strains Saccharomyces cerevisiae (active dry yeasts) from different sources. 
981 |p CRO  |r HRB1985 
998 |o iple1303