|
|
|
|
LEADER |
01221nam a2200301 i 4500 |
001 |
NSK01000835920 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20191021152858.0 |
007 |
ta |
008 |
130308s1985 ci ad m 000 0 hrv |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000835920
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|b eng
|
042 |
|
|
|a croatica
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
|
|
|a 663
|2 MRF 1998.
|
080 |
|
|
|a 57
|2 MRF 1998.
|
080 |
|
|
|a (043.2)
|2 MRF 1998.
|
100 |
1 |
|
|a Kovačević, Krešimir,
|c biotehnolog
|
245 |
1 |
0 |
|a Usporedna istraživanja fermentacijske aktivnosti šest sojeva Saccharomyces cerevisiae (suhih aktivnih pekarskih kvasaca) različita porijekla :
|b magistarski rad /
|c Krešimir Kovačević.
|
260 |
|
|
|a Zagreb :
|b K. Kovačević,
|c 1985.
|e ([s. l. :
|f s. n.])
|
300 |
|
|
|a 115 listova :
|b ilustr., graf. prikazi ;
|c 30 cm.
|
500 |
|
|
|a Na vrhu nasl. str.: Sveučilište u Zagrebu, Postdiplomski studij prirodnih znanosti.
|
502 |
|
|
|a Sveuč. u Zagrebu, Zagreb, 1985.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: listovi 107-111.
|
504 |
|
|
|a Summary: Comparative studies on fermentation activity of six strains Saccharomyces cerevisiae (active dry yeasts) from different sources.
|
981 |
|
|
|p CRO
|r HRB1985
|
998 |
|
|
|o iple1303
|