Ispitivanje kvalitete mesa i mesnih prerađevina u odnosu na količinu hidroksiprolina

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000836701/Details
Glavni autor: Kranjec, Ljubica (-)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Zagreb : Lj. Kranjec, 1982.
LEADER 01125nam a2200301 i 4500
001 NSK01000836701
003 HR-ZaNSK
005 20130316143222.0
007 ta
008 130316s1982 ci d m 000 0 hrv
035 |a (HR-ZaNSK)000836701 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a hrv  |b eng 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 |a 636/639  |2 MRF 1998. 
080 |a 664  |2 MRF 1998. 
080 |a (043.2)  |2 MRF 1998. 
100 1 |a Kranjec, Ljubica 
245 1 0 |a Ispitivanje kvalitete mesa i mesnih prerađevina u odnosu na količinu hidroksiprolina :  |b magistarski rad /  |c Ljubica Kranjec ; [mentor Franjo Mihelić]. 
260 |a Zagreb :  |b Lj. Kranjec,  |c 1982.  |e ([s. l. :  |f s. n.]) 
300 |a 126, [10] listova :  |b graf. prikazi ;  |c 30 cm. 
500 |a Na vrhu nasl. str.: Sveučilište u Zagrebu, Postdiplomski studij prirodnih znanosti. 
502 |a Sveuč. u Zagrebu, Zagreb, 1982. 
504 |a Bibliografija: listovi 122-126. 
504 |a Summary: Testing the quality of meat and meat products in the relation of hydroxyproline quantity. 
981 |p CRO  |r HRB1982 
998 |o iple1303