|
|
|
|
LEADER |
01125nam a2200301 i 4500 |
001 |
NSK01000836701 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20130316143222.0 |
007 |
ta |
008 |
130316s1982 ci d m 000 0 hrv |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000836701
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|b eng
|
042 |
|
|
|a croatica
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
|
|
|a 636/639
|2 MRF 1998.
|
080 |
|
|
|a 664
|2 MRF 1998.
|
080 |
|
|
|a (043.2)
|2 MRF 1998.
|
100 |
1 |
|
|a Kranjec, Ljubica
|
245 |
1 |
0 |
|a Ispitivanje kvalitete mesa i mesnih prerađevina u odnosu na količinu hidroksiprolina :
|b magistarski rad /
|c Ljubica Kranjec ; [mentor Franjo Mihelić].
|
260 |
|
|
|a Zagreb :
|b Lj. Kranjec,
|c 1982.
|e ([s. l. :
|f s. n.])
|
300 |
|
|
|a 126, [10] listova :
|b graf. prikazi ;
|c 30 cm.
|
500 |
|
|
|a Na vrhu nasl. str.: Sveučilište u Zagrebu, Postdiplomski studij prirodnih znanosti.
|
502 |
|
|
|a Sveuč. u Zagrebu, Zagreb, 1982.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: listovi 122-126.
|
504 |
|
|
|a Summary: Testing the quality of meat and meat products in the relation of hydroxyproline quantity.
|
981 |
|
|
|p CRO
|r HRB1982
|
998 |
|
|
|o iple1303
|