Određivanje hlapljivih sastojaka arome u nekim vrstama voća i liofiliziranim proizvodima

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000850694/Details
Glavni autor: Piližota, Vlasta (-)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Zagreb : V. Piližota, 1983.
LEADER 01096nam a2200289 i 4500
001 NSK01000850694
003 HR-ZaNSK
005 20130802113211.0
007 ta
008 130802s1983 ci d m 000 0 hrv
035 |a (HR-ZaNSK)000850694 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a hrv  |b eng 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 |a 664  |2 MRF 1998. 
080 |a (043.2)  |2 MRF 1998. 
100 1 |a Piližota, Vlasta 
245 1 0 |a Određivanje hlapljivih sastojaka arome u nekim vrstama voća i liofiliziranim proizvodima :  |b magistarski rad /  |c Vlasta Piližota ; [voditelj Đurđa Deur-Šiftar]. 
260 |a Zagreb :  |b V. Piližota,  |c 1983.  |e ([s. l. :  |f s. n.]) 
300 |a 150 listova :  |b graf. prikazi ;  |c 30 cm. 
500 |a Na vrhu nasl. str.: Sveučilište u Zagrebu, Postdiplomski studij prirodnih znanosti. 
502 |a Sveuč. u Zagrebu, Zagreb, 1983. 
504 |a Bibliografija: listovi 144-150. 
504 |a Summary: Determination of volatile flavour compositions in some eruit and freeze dried products. 
981 |p CRO  |r HRB1983 
998 |o dkon1308