Određivanje hlapljivih sastojaka arome u nekim vrstama voća i liofiliziranim proizvodima

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000850694/Similar
Glavni autor: Piližota, Vlasta (-)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Zagreb : V. Piližota, 1983.

APA stil citiranja

Piližota, V. (1983). Određivanje hlapljivih sastojaka arome u nekim vrstama voća i liofiliziranim proizvodima: Određivanje hlapljivih sastojaka arome u nekim vrstama voća i liofiliziranim proizvodima : magistarski rad. Zagreb: V. Piližota.

Chicago stil citiranja

Piližota, Vlasta. Određivanje hlapljivih sastojaka arome u nekim vrstama voća i liofiliziranim proizvodima: Određivanje hlapljivih sastojaka arome u nekim vrstama voća i liofiliziranim proizvodima : magistarski rad. Zagreb: V. Piližota, 1983.

MLA stil citiranja

Piližota, Vlasta. Određivanje hlapljivih sastojaka arome u nekim vrstama voća i liofiliziranim proizvodima: Određivanje hlapljivih sastojaka arome u nekim vrstama voća i liofiliziranim proizvodima : magistarski rad. Zagreb: V. Piližota, 1983.