Određivanje hlapljivih sastojaka arome u nekim vrstama voća i liofiliziranim proizvodima
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000850694/Similar |
---|---|
Glavni autor: | Piližota, Vlasta (-) |
Vrsta građe: | Knjiga |
Jezik: | hrv |
Impresum: |
Zagreb :
V. Piližota,
1983.
|
APA stil citiranja
Piližota, V. (1983). Određivanje hlapljivih sastojaka arome u nekim vrstama voća i liofiliziranim proizvodima: Određivanje hlapljivih sastojaka arome u nekim vrstama voća i liofiliziranim proizvodima : magistarski rad. Zagreb: V. Piližota.
Chicago stil citiranjaPiližota, Vlasta. Određivanje hlapljivih sastojaka arome u nekim vrstama voća i liofiliziranim proizvodima: Određivanje hlapljivih sastojaka arome u nekim vrstama voća i liofiliziranim proizvodima : magistarski rad. Zagreb: V. Piližota, 1983.
MLA stil citiranjaPiližota, Vlasta. Određivanje hlapljivih sastojaka arome u nekim vrstama voća i liofiliziranim proizvodima: Određivanje hlapljivih sastojaka arome u nekim vrstama voća i liofiliziranim proizvodima : magistarski rad. Zagreb: V. Piližota, 1983.