Utjecaj reakcije tla na količinu šećera i ukupnih kiselina u moštu sorte Sauvignon bijeli
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000869074/Similar |
---|---|
Matična publikacija: |
Glasnik zaštite bilja 36 (2013), 5 ; str. 65-72 |
Glavni autor: | Slunjski, Sanja (-) |
Ostali autori: | Čoga, Lepomir (-), Horvat, Tea, inženjerka agronomije, Biško, Ante |
Vrsta građe: | Članak |
Jezik: | hrv |
Predmet: |
APA stil citiranja
Slunjski, S., Čoga, L., Horvat, T., & Biško, A. (2013). Utjecaj reakcije tla na količinu šećera i ukupnih kiselina u moštu sorte Sauvignon bijeli: Utjecaj reakcije tla na količinu šećera i ukupnih kiselina u moštu sorte Sauvignon bijeli. Glasnik zaštite bilja, p. 6.
Chicago stil citiranjaSlunjski, Sanja, Lepomir Čoga, Tea Horvat, and Ante Biško. "Utjecaj reakcije tla na količinu šećera i ukupnih kiselina u moštu sorte Sauvignon bijeli: Utjecaj reakcije tla na količinu šećera i ukupnih kiselina u moštu sorte Sauvignon bijeli." 2013: 6.
MLA stil citiranjaSlunjski, Sanja, Lepomir Čoga, Tea Horvat, and Ante Biško. "Utjecaj reakcije tla na količinu šećera i ukupnih kiselina u moštu sorte Sauvignon bijeli: Utjecaj reakcije tla na količinu šećera i ukupnih kiselina u moštu sorte Sauvignon bijeli." 2013: 6.