Utjecaj reakcije tla na količinu šećera i ukupnih kiselina u moštu sorte Sauvignon bijeli

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000869074/Similar
Matična publikacija: Glasnik zaštite bilja
36 (2013), 5 ; str. 65-72
Glavni autor: Slunjski, Sanja (-)
Ostali autori: Čoga, Lepomir (-), Horvat, Tea, inženjerka agronomije, Biško, Ante
Vrsta građe: Članak
Jezik: hrv
Predmet:

APA stil citiranja

Slunjski, S., Čoga, L., Horvat, T., & Biško, A. (2013). Utjecaj reakcije tla na količinu šećera i ukupnih kiselina u moštu sorte Sauvignon bijeli: Utjecaj reakcije tla na količinu šećera i ukupnih kiselina u moštu sorte Sauvignon bijeli. Glasnik zaštite bilja, p. 6.

Chicago stil citiranja

Slunjski, Sanja, Lepomir Čoga, Tea Horvat, and Ante Biško. "Utjecaj reakcije tla na količinu šećera i ukupnih kiselina u moštu sorte Sauvignon bijeli: Utjecaj reakcije tla na količinu šećera i ukupnih kiselina u moštu sorte Sauvignon bijeli." 2013: 6.

MLA stil citiranja

Slunjski, Sanja, Lepomir Čoga, Tea Horvat, and Ante Biško. "Utjecaj reakcije tla na količinu šećera i ukupnih kiselina u moštu sorte Sauvignon bijeli: Utjecaj reakcije tla na količinu šećera i ukupnih kiselina u moštu sorte Sauvignon bijeli." 2013: 6.