|
|
|
|
LEADER |
01498nam a2200361 i 4500 |
001 |
NSK01000900682 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20180924112343.0 |
006 |
m q d |
007 |
ta |
008 |
150305s2015 ci d m 000 0deng |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000900682
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a eng
|b hrv
|
042 |
|
|
|a croatica
|
080 |
1 |
|
|a 637.05
|2 2011
|
080 |
1 |
|
|a 543.55
|2 2011
|
080 |
1 |
|
|a (043)
|2 2011
|
100 |
1 |
|
|a Major, Nikola
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Development and application of a sensor array food profiling method :
|b doctoral thesis = Razvoj i primjena metode senzorskoga sustava u karakterizaciji prehrambenih proizvoda : doktorski rad /
|c Nikola Major ; supervisor, mentor Mirjana Hruškar.
|
246 |
3 |
1 |
|a Razvoj i primjena metode senzorskoga sustava u karakterizaciji prehrambenih proizvoda
|
260 |
|
|
|a Zagreb,
|c 2015.
|
300 |
|
|
|a 129 listova :
|b graf. prikazi ;
|c 30 cm +
|e 1 optički disk (CD-R)
|
502 |
|
|
|a Doktorska disertacija--Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: listovi 109-126, 128-129.
|
504 |
|
|
|a Sažetak.
|
650 |
|
7 |
|a Elektrokemijski senzori
|v Disertacije
|2 nskps
|
650 |
|
7 |
|a Hrana
|x Svojstva
|x Analiza
|v Disertacije
|2 nskps
|
700 |
1 |
|
|a Hruškar, Mirjana,
|c inženjerka prehrambene tehnologije
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Prehrambeno-biotehnološki fakultet (Zagreb)
|4 dgg
|
981 |
|
|
|p CRO
|r HRB2015
|
998 |
|
|
|m vsik1503
|c mzoo1803
|
856 |
4 |
1 |
|u https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:942938
|