Phenolic compounds and antioxidant activity in red fruits produced in organic farming

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000950297/Details
Matična publikacija: Croatian journal of food science and technology
6 (2014), 1 ; str. 15-26
Glavni autor: Guiné, Raquel Pinho Ferreira (-)
Ostali autori: Soutinho, Susana M. A. (-), Gonçalves, Fernando J.
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01114naa a2200289 i 4500
001 NSK01000950297
003 HR-ZaNSK
005 20161208133516.0
007 ta
008 161202s2014 ci | |0|| ||eng
035 |a (HR-ZaNSK)000950297 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 1 |a 66  |2 MRF 2011. 
080 1 |a 631/635  |2 MRF 2011. 
100 1 |a Guiné, Raquel Pinho Ferreira 
245 1 0 |a Phenolic compounds and antioxidant activity in red fruits produced in organic farming /  |c Raquel P. F. Guiné, Susana M. A. Soutinho, F. J. Gonçalves. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: str. 25-26. 
653 0 |a Voće  |a Bobičasto voće  |a Fenoli  |a Antioksidativna aktivnost  |a Organski uzgoj 
700 1 |a Soutinho, Susana M. A. 
700 1 |a Gonçalves, Fernando J. 
773 0 |t Croatian journal of food science and technology  |x 1847-3466  |g 6 (2014), 1 ; str. 15-26  |w nsk.(HR-ZaNSK)000707531 
981 |b B09/14 
998 |a lblo1612  |a bokd1612 
856 4 2 |u http://hrcak.srce.hr/index.php?show=clanak&id_clanak_jezik=185268  |y Elektronička verzija članka