The acceptance of health related innovations in traditional meat products by Croatian consumers

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000977696/Details
Matična publikacija: Poljoprivreda (Osijek)
21 (2015), 1, suppl. ; str. 228-231
Glavni autor: Karolyi, Danijel (-)
Ostali autori: Cerjak, Marija (-)
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01186naa a2200289 i 4500
001 NSK01000977696
003 HR-ZaNSK
005 20171108122723.0
007 ta
008 171107s2015 ci | |1|| ||eng
035 |a (HR-ZaNSK)000977696 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 1 |a 636/639  |2 MRF 2011. 
100 1 |a Karolyi, Danijel 
245 1 4 |a The acceptance of health related innovations in traditional meat products by Croatian consumers /  |c Danijel Karolyi, Marija Cerjak. 
300 |b Ilustr. 
500 |a 23rd International Symposium Animal Science Days "Utilization of local animal breeds and production systems in sustainable production of high quality animal products", National Park Brijuni, 21-24 September 2015 
504 |a Bibliografija: 12 jed. 
653 0 |a Mesni proizvodi  |a Tradicionalni proizvodi  |a Kvaliteta hrane  |a Potrošači 
653 5 |a Hrvatska 
700 1 |a Cerjak, Marija 
773 0 |t Poljoprivreda (Osijek)  |x 1330-7142  |g 21 (2015), 1, suppl. ; str. 228-231  |w nsk.(HR-ZaNSK)000167100 
981 |b B06/15 
998 |a tino1711 
856 4 1 |u http://hrcak.srce.hr/150927  |y Elektronička verzija članka