Duljina dozrijevanja kao čimbenik kakvoće pjenušavih vina
Senzorna svojstva vina, kako mirnih tako i pjenušavih, definiraju se njihovim vanjskim izgledom, intenzitetom i čistoćom mirisa, harmoničnošću, čistoćom i punoćom okusa te općim dojmom koji proizlazi iz sveobuhvatnosti navedenih parametara. Proizvodnja pjenušavih vina klasičnom metodom podrazumijeva...
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001024722 |
---|---|
Matična publikacija: |
Glasnik zaštite bilja (Online) 41 (2018), 6 ; str. 84-90 |
Glavni autori: | Jeromel, Ana (Author), Šember, Nikola, Jagatić Korenika, Ana-Marija |
Vrsta građe: | e-članak |
Jezik: | hrv |
Predmet: | |
Online pristup: |
https://doi.org/10.31727/gzb.41.6.9 Hrčak |
Održavanje sustava u tijeku
Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.
Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:
Internet
https://doi.org/10.31727/gzb.41.6.9Hrčak