Duljina dozrijevanja kao čimbenik kakvoće pjenušavih vina

Senzorna svojstva vina, kako mirnih tako i pjenušavih, definiraju se njihovim vanjskim izgledom, intenzitetom i čistoćom mirisa, harmoničnošću, čistoćom i punoćom okusa te općim dojmom koji proizlazi iz sveobuhvatnosti navedenih parametara. Proizvodnja pjenušavih vina klasičnom metodom podrazumijeva...

Full description

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001024722
Matična publikacija: Glasnik zaštite bilja (Online)
41 (2018), 6 ; str. 84-90
Glavni autori: Jeromel, Ana (Author), Šember, Nikola, Jagatić Korenika, Ana-Marija
Vrsta građe: e-članak
Jezik: hrv
Predmet:
Online pristup: https://doi.org/10.31727/gzb.41.6.9
Hrčak

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

https://doi.org/10.31727/gzb.41.6.9
Hrčak