Utjecaj inkapsuliranog kvasca na kakvoću pjenušavog ružičastog vina 'Teran'
Prirodno pjenušavo ružičasto vino od autohtonog kultivara vinove loze Teran (Vitis vinifera L.) proizvedeno je metodom vrenja u boci uz primjenu inkapsuliranog kvasca ProElif® (Saccharomyces cerevisiae) i komercijalnog suhog kvasca Fermol Blanc (Saccharomyces bayanus). Tijekom istraživanja uspoređiv...
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001137809 |
---|---|
Matična publikacija: |
Glasnik zaštite bilja (Online) 44 (2021), 6 ; str. 92-99 |
Glavni autori: | Plavša, Tomislav (Author), Bubola, Marijan, Jagatić Korenika, Ana-Marija, Jeromel, Ana |
Vrsta građe: | e-članak |
Jezik: | hrv |
Predmet: | |
Online pristup: |
https://doi.org/10.31727/gzb.44.6.10 Hrčak |
Održavanje sustava u tijeku
Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.
Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:
Internet
https://doi.org/10.31727/gzb.44.6.10Hrčak