Utjecaj inkapsuliranog kvasca na kakvoću pjenušavog ružičastog vina 'Teran'

Prirodno pjenušavo ružičasto vino od autohtonog kultivara vinove loze Teran (Vitis vinifera L.) proizvedeno je metodom vrenja u boci uz primjenu inkapsuliranog kvasca ProElif® (Saccharomyces cerevisiae) i komercijalnog suhog kvasca Fermol Blanc (Saccharomyces bayanus). Tijekom istraživanja uspoređiv...

Full description

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001137809
Matična publikacija: Glasnik zaštite bilja (Online)
44 (2021), 6 ; str. 92-99
Glavni autori: Plavša, Tomislav (Author), Bubola, Marijan, Jagatić Korenika, Ana-Marija, Jeromel, Ana
Vrsta građe: e-članak
Jezik: hrv
Predmet:
Online pristup: https://doi.org/10.31727/gzb.44.6.10
Hrčak

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

https://doi.org/10.31727/gzb.44.6.10
Hrčak