Prevalence of thermotolerant Campylobacter spp. in chicken meat in Croatia and multilocus sequence typing of a small subset of Campylobacter jejuni and Campylobacter coli isolates

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001028569/Details
Matična publikacija: Food technology and biotechnology
54 (2016), 4 ; str. 475-481
Glavni autori: Mikulić, Marina (Author), Humski, Andrea, Njari, Bela, Ostović, Mario, Duvnjak, Sanja, molekularna biologinja, Cvetnić, Željko
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01277naa a2200337 i 4500
001 NSK01001028569
003 HR-ZaNSK
005 20190429095432.0
007 ta
008 190429s2016 ci | |0|| ||eng
035 |a (HR-ZaNSK)001028569 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 1 |a 577  |2 2011 
080 1 |a 636.09  |2 2011 
100 1 |a Mikulić, Marina  |4 aut 
245 1 0 |a Prevalence of thermotolerant Campylobacter spp. in chicken meat in Croatia and multilocus sequence typing of a small subset of Campylobacter jejuni and Campylobacter coli isolates /  |c Marina Mikulić, Andrea Humski, Bela Njari, Mario Ostović, Sanja Duvnjak, Željko Cvetnić. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: 39 jed. 
653 0 |a Piletina  |a Prevalencija  |a Tipizacija  |a Geni 
653 5 |a Hrvatska 
700 1 |a Humski, Andrea  |4 aut 
700 1 |a Njari, Bela  |4 aut 
700 1 |a Ostović, Mario  |4 aut 
700 1 |a Duvnjak, Sanja,  |c molekularna biologinja  |4 aut 
700 1 |a Cvetnić, Željko  |4 aut 
773 0 |t Food technology and biotechnology  |x 1330-9862  |g 54 (2016), 4 ; str. 475-481  |w nsk.(HR-ZaNSK)000174173 
981 |b B07/16 
998 |a lblo1904 
856 4 1 |u https://hrcak.srce.hr/170004  |y Elektronička verzija članka