Klaoničko iskorištenje i kvaliteta mesa kopuna hibridne linije Hubbard tovljenih hranom obogaćenom glinom

U radu je istraživan učinak hrane obogaćene glinom ("GMO free", Fanon d.o.o.) na količinu i kakvoću mesa kopuna. Rezultati istraživanja ukazuju na visok randman i visok udio najvrjednijih dijelova trupa (prsa, batak, zabatak). Kemijskom analizom utvrđen je u uzorcima mesa kopuna udio vode...

Full description

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001041862
Matična publikacija: Meso (Online)
20 (2018), 6 ; str. 503-509
Glavni autori: Alagić, Damir (Author), Kozačinski, Lidija, Tušek, Tatjana, Cvrtila, Željka, Kalember, Đurica, Pleadin, Jelka, Vrbančić Igrić, Marijana, Meštrović, Marija, inženjerka agronomije, Marenčić, Dejan, agronom, Nervo, Vedran
Vrsta građe: e-članak
Jezik: hrv
Predmet:
Online pristup: https://doi.org/10.31727/m.20.6.4
Hrčak