Klaoničko iskorištenje i kvaliteta mesa kopuna hibridne linije Hubbard tovljenih hranom obogaćenom glinom
U radu je istraživan učinak hrane obogaćene glinom ("GMO free", Fanon d.o.o.) na količinu i kakvoću mesa kopuna. Rezultati istraživanja ukazuju na visok randman i visok udio najvrjednijih dijelova trupa (prsa, batak, zabatak). Kemijskom analizom utvrđen je u uzorcima mesa kopuna udio vode...
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001041862 |
---|---|
Matična publikacija: |
Meso (Online) 20 (2018), 6 ; str. 503-509 |
Glavni autori: | Alagić, Damir (Author), Kozačinski, Lidija, Tušek, Tatjana, Cvrtila, Željka, Kalember, Đurica, Pleadin, Jelka, Vrbančić Igrić, Marijana, Meštrović, Marija, inženjerka agronomije, Marenčić, Dejan, agronom, Nervo, Vedran |
Vrsta građe: | e-članak |
Jezik: | hrv |
Predmet: | |
Online pristup: |
https://doi.org/10.31727/m.20.6.4 Hrčak |