Fizikalno kemijska svojstva kakvoće mesa zagorskog purana
Cilj ovog rada bio je utvrditi fizikalno kemijska svojstva kakvoće mesa Zagorskog purana uzgojenog u polu-intenzivnom sustavu tova. Istraživanje je provedeno na 40 jedinki od kojih je 10 bilo svijetlog soja (5 muških i 5 ženskih), 10 sivog soja (5 muških i 5 ženskih), 10 crnog soja (5 muških i 5 žen...
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001084850 |
---|---|
Matična publikacija: |
Meso (Online) 22 (2020), 1 ; str. 68-74 |
Glavni autori: | Bregović, Rosana (Author), Marenčić, Dejan, agronom, Tušek, Tatjana, Jelen, Tatjana, Pintić, Vinko, Kozačinski, Lidija, Cvrtila, Željka |
Vrsta građe: | e-članak |
Jezik: | hrv |
Predmet: | |
Online pristup: |
https://doi.org/10.31727/m.22.1.2 Hrčak |