Mikrobiološka i fizikalno-kemijska svojstva autohtone trajne kobasice od kokošjeg mesa
Cilj ovog rada bio je odrediti mikrobiološka i fizikalno-kemijska svojstva novog - proizvoda – trajne kobasice od mesa kokoši. Za proizvodnju kobasica korišteno je mišićje prsa i zabataka nesilica hibrida teških pasmina COBB 500 (n=150) na kraju razdoblja nesenja u dobi od 62 do 65 tjedana. Tijekom...
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001084834 |
---|---|
Matična publikacija: |
Meso (Online) 22 (2020), 5 ; str. 368-377 |
Glavni autori: | Zdolec, Nevijo (Author), Kiš, Marta, veterinarka, Cvrtila, Željka, Mikuš, Tomislav, Kazazić, Snježana P., Pleadin, Jelka, Lešić, Tina, Kozačinski, Lidija, Dobranić, Vesna, Mazija, Hrvoje |
Vrsta građe: | e-članak |
Jezik: | hrv |
Predmet: | |
Online pristup: |
https://doi.org/10.31727/m.22.5.3 Hrčak |
Održavanje sustava u tijeku
Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.
Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:
Internet
https://doi.org/10.31727/m.22.5.3Hrčak