Mikrobiološka i fizikalno-kemijska svojstva autohtone trajne kobasice od kokošjeg mesa

Cilj ovog rada bio je odrediti mikrobiološka i fizikalno-kemijska svojstva novog - proizvoda – trajne kobasice od mesa kokoši. Za proizvodnju kobasica korišteno je mišićje prsa i zabataka nesilica hibrida teških pasmina COBB 500 (n=150) na kraju razdoblja nesenja u dobi od 62 do 65 tjedana. Tijekom...

Full description

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001084834
Matična publikacija: Meso (Online)
22 (2020), 5 ; str. 368-377
Glavni autori: Zdolec, Nevijo (Author), Kiš, Marta, veterinarka, Cvrtila, Željka, Mikuš, Tomislav, Kazazić, Snježana P., Pleadin, Jelka, Lešić, Tina, Kozačinski, Lidija, Dobranić, Vesna, Mazija, Hrvoje
Vrsta građe: e-članak
Jezik: hrv
Predmet:
Online pristup: https://doi.org/10.31727/m.22.5.3
Hrčak

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

https://doi.org/10.31727/m.22.5.3
Hrčak