Utjecaj dodatka pripravka plemenite pečurke u hranidbi na kemijski i masnokiselinski sastav mesa janjadi

Cilj istraživanja bio je utvrditi osnovni kemijski i masnokiselinski sastav te udio kolesterola m. longissimus dorsi janjadi hranjene voluminoznom krmom i koncentratom, kojima je u različitim omjerima dodavan suhi pripravak plemenite pečurke odnosno usitnjena svježa pečurka. Istraživanjem je bilo ob...

Full description

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001130984
Matična publikacija: Meso (Online)
23 (2021), 6 ; str. 506-513
Glavni autori: Kozačinski, Lidija (Author), Cvrtila, Željka, Mikuš, Tomislav, Njari, Bela, Pleadin, Jelka, Špoljarić, Daniel, Popović, Maja, veterinarka
Vrsta građe: e-članak
Jezik: hrv
Predmet:
Online pristup: https://doi.org/10.31727/m.23.6.2
Hrčak