Utjecaj dodatka pripravka plemenite pečurke u hranidbi na kemijski i masnokiselinski sastav mesa janjadi
Cilj istraživanja bio je utvrditi osnovni kemijski i masnokiselinski sastav te udio kolesterola m. longissimus dorsi janjadi hranjene voluminoznom krmom i koncentratom, kojima je u različitim omjerima dodavan suhi pripravak plemenite pečurke odnosno usitnjena svježa pečurka. Istraživanjem je bilo ob...
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001130984 |
---|---|
Matična publikacija: |
Meso (Online) 23 (2021), 6 ; str. 506-513 |
Glavni autori: | Kozačinski, Lidija (Author), Cvrtila, Željka, Mikuš, Tomislav, Njari, Bela, Pleadin, Jelka, Špoljarić, Daniel, Popović, Maja, veterinarka |
Vrsta građe: | e-članak |
Jezik: | hrv |
Predmet: | |
Online pristup: |
https://doi.org/10.31727/m.23.6.2 Hrčak |