|
|
|
|
LEADER |
01061naa a2200313 i 4500 |
001 |
NSK01001063984 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20200525135957.0 |
007 |
ta |
008 |
200525s2017 ci a | |0|| ||eng |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)001063984
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a eng
|b hrv
|
042 |
|
|
|a croatica
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
1 |
|
|a 636/639
|2 2011
|
100 |
1 |
|
|a Göncü, Büşra
|4 aut
|
245 |
1 |
0 |
|a Some properties of kefir enriched with apple and lemon fiber /
|c Busra Goncu, Asli Celikel, Mutlu B. Guler-Akin, M. Serdar Akin.
|
300 |
|
|
|b Ilustr.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: 45 jed.
|
504 |
|
|
|a Sažetak.
|
653 |
|
0 |
|a Kefir
|a Mliječni proizvodi
|a Jabučna vlakna
|a Limunska vlakna
|a Kvaliteta
|
700 |
1 |
|
|a Çelikel Güngör, Asli
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Güler-Akin, Mutlu Buket
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Akin, M. Serdar
|4 aut
|
773 |
0 |
|
|t Mljekarstvo
|x 0026-704X
|g 67 (2017), 3 ; str. 208-216
|w nsk.(HR-ZaNSK)000011964
|
981 |
|
|
|b B12/17
|
998 |
|
|
|b boko2005
|
856 |
4 |
1 |
|u https://hrcak.srce.hr/183626
|y Elektronička verzija članka
|