Sulfonated (1→6)-β-d-glucan (lasiodiplodan)

Sulfonated derivatives of lasiodiplodan (LAS-S) with different degrees of substitution (1.61, 1.42, 1.02 and 0.15) were obtained and characterized by Fourier-transform infrared spectroscopy (FTIR), scanning electron microscopy (SEM), and thermal and solubility analyses. Antimicrobial, antioxidant an...

Full description

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001065322
Matična publikacija: Food technology and biotechnology (Online)
57 (2019), 4 ; str. 490-502
Glavni autori: Calegari, Gabrielle Cristina (Author), Santos, Vidiany Aparecida Queiroz, Barbosa-Dekker, Aneli M., Busso, Cleverson, Dekker, Robert F. H., Alves da Cunha, Mário Antônio
Vrsta građe: e-članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: https://doi.org/10.17113/ftb.57.04.19.6264
Hrčak
Food technology and biotechnology (Online)

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

https://doi.org/10.17113/ftb.57.04.19.6264
Hrčak
Food technology and biotechnology (Online)