Optimization and evaluation of textural properties of ultra-filtrated low-fat cheese containing galactomannan and Novagel gum

The general aim of this research was to optimise textural properties and to evaluate the possibility of producing ultra-filtrated low-fat cheese (7-9 % (w/w)), containing various concentrations of galactomannan and Novagel (0.1-0.5 % w/w), and assessing textural properties of produced low-fat cheese...

Full description

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001068783
Matična publikacija: Mljekarstvo.com
69 (2019), 4 ; str. 239-250
Glavni autori: Sharafi, Sharmineh (Author), Nateghi, Leila, Eyvazzade, Orang, Ebrahimi Taj Abadi, Maryam
Vrsta građe: e-članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: https://doi.org/10.15567/mljekarstvo.2019.0404
Hrčak

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

https://doi.org/10.15567/mljekarstvo.2019.0404
Hrčak