Optimization and evaluation of textural properties of ultra-filtrated low-fat cheese containing galactomannan and Novagel gum
The general aim of this research was to optimise textural properties and to evaluate the possibility of producing ultra-filtrated low-fat cheese (7-9 % (w/w)), containing various concentrations of galactomannan and Novagel (0.1-0.5 % w/w), and assessing textural properties of produced low-fat cheese...
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001068783 |
---|---|
Matična publikacija: |
Mljekarstvo.com 69 (2019), 4 ; str. 239-250 |
Glavni autori: | Sharafi, Sharmineh (Author), Nateghi, Leila, Eyvazzade, Orang, Ebrahimi Taj Abadi, Maryam |
Vrsta građe: | e-članak |
Jezik: | eng |
Predmet: | |
Online pristup: |
https://doi.org/10.15567/mljekarstvo.2019.0404 Hrčak |
Održavanje sustava u tijeku
Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.
Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:
Internet
https://doi.org/10.15567/mljekarstvo.2019.0404Hrčak