Bioactive components derived from bovine milk

In recent years, functional foods and bioactive components in foods have drawn a lot of attention as well as interest of food scientists, nutritionists, health professionals, and consumers. The advent of this new food category has been facilitated by increasing scientific knowledge about the metabol...

Full description

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001068792
Matična publikacija: Mljekarstvo.com
69 (2019), 3 ; str. 151-161
Glavni autori: Lisak Jakopović, Katarina (Author), Barukčić, Irena, Božanić, Rajka
Vrsta građe: e-članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: https://doi.org/10.15567/mljekarstvo.2019.0301
Hrčak

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

https://doi.org/10.15567/mljekarstvo.2019.0301
Hrčak