Bioactive components derived from bovine milk
In recent years, functional foods and bioactive components in foods have drawn a lot of attention as well as interest of food scientists, nutritionists, health professionals, and consumers. The advent of this new food category has been facilitated by increasing scientific knowledge about the metabol...
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001068792 |
---|---|
Matična publikacija: |
Mljekarstvo.com 69 (2019), 3 ; str. 151-161 |
Glavni autori: | Lisak Jakopović, Katarina (Author), Barukčić, Irena, Božanić, Rajka |
Vrsta građe: | e-članak |
Jezik: | eng |
Predmet: | |
Online pristup: |
https://doi.org/10.15567/mljekarstvo.2019.0301 Hrčak |
Održavanje sustava u tijeku
Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.
Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:
Internet
https://doi.org/10.15567/mljekarstvo.2019.0301Hrčak