Importance of sensory evaluation in assessment of egg quality

The sensory evaluation is a scientific discipline used to evoke, measure, analyze and interpret reactions to stimuli perceived through senses of sight, smell, touch, taste, and hearing. Sensory evaluation applies principles of experimental design and statistical analysis to the use of human senses a...

Full description

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001068936
Matična publikacija: Poljoprivreda (Online)
25 (2019), 1 ; str. 56-63
Glavni autori: Margeta, Polona (Author), Kralik, Gordana, Grčević, Manuela, Hanžek, Danica, Kralik, Zlata
Vrsta građe: e-članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Poljoprivreda (Online)
Hrčak

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

Poljoprivreda (Online)
Hrčak