|
|
|
|
LEADER |
01014naa a2200289 i 4500 |
001 |
NSK01001069119 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20200710110438.0 |
007 |
ta |
008 |
200710s2017 ci d | |0|| ||hrv |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)001069119
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|b eng
|
042 |
|
|
|a croatica
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
1 |
|
|a 636/639
|2 2011
|
100 |
1 |
|
|a Senčić, Đuro
|4 aut
|
245 |
1 |
0 |
|a Očuvanje biorazličitosti crnih slavonskih svinja kroz proizvodnju i vrednovanje tradicionalnih mesnih proizvoda /
|c Đuro Senčić, Danijela Samac.
|
300 |
|
|
|b Graf. prikazi.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: 26 jed.
|
504 |
|
|
|a Summary.
|
653 |
|
0 |
|a Crna slavonska svinja
|a Biorazličitost
|a Tradicionalni proizvodi
|a Mesni proizvodi
|
700 |
1 |
|
|a Samac, Danijela
|4 aut
|
773 |
0 |
|
|t Poljoprivreda (Osijek)
|x 1330-7142
|g 23 (2017), 2 ; str. 53-58
|w nsk.(HR-ZaNSK)000167100
|
981 |
|
|
|b B15/17
|
998 |
|
|
|b tino2007
|
856 |
4 |
1 |
|u https://hrcak.srce.hr/191585
|y Elektronička verzija članka
|