Fizikalno-kemijska i senzorska svojstva šunki od crnih slavonskih svinja i križanaca između velikog jorkšira, švedskog landrasa i duroka

Istraživana su fizikalno-kemijska svojstva (pH, aw, boja (L*, a*, b*), NaCl, osnovni kemijski sastav) i senzorska svojstva (izgled presjeka, miris, čvrstoća, okus) slavonskih šunki od crnih slavonskih svinja (n = 10) i od križanaca između velikog jorkšira, švedskog landrasa i duroka (n = 10), tovlje...

Full description

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001041837
Matična publikacija: Meso (Online)
20 (2018), 1 ; str. 45-49
Glavni autori: Senčić, Đuro (Author), Samac, Danijela, Novoselec, Josip, agronom
Vrsta građe: e-članak
Jezik: hrv
Predmet:
Online pristup: https://doi.org/10.31727/m.20.1.4
Hrčak