Nutritivna vrijednost suhih šunki i pršuta
Zbog visokog sadržaja kuhinjske soli i kolesterola te sastojaka dima, suhomesnati proizvodi su smatrani lošim namirnicama za ljudsko zdravlje jer doprinose aterosklerozi i hipertenziji. Međutim, suhe šunke i pršuti su namirnice animalnog porijekla u prehrani ljudi, bogate s hranjivim tvarima. Značaj...
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001041842 |
---|---|
Matična publikacija: |
Meso (Online) 20 (2018), 2 ; str. 138-144 |
Glavni autori: | Senčić, Đuro (Author), Samac, Danijela |
Vrsta građe: | e-članak |
Jezik: | hrv |
Predmet: | |
Online pristup: |
https://doi.org/10.31727/m.20.2.3 Hrčak |
Održavanje sustava u tijeku
Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.
Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:
Internet
https://doi.org/10.31727/m.20.2.3Hrčak