Nutritivna vrijednost svinjskog mesa s aspekta sadržaja i sastava intramuskularne masti
U radu se ukazuje na udio intramuskularne masti u mesu nekih genotipova svinja, na masnokiselinski sastav intramuskularne masti, odnos omega-6 i omega-3 masnih kiselina u intramuskularnoj masti, te na ulogu polinezasićenih masnih kiselina u organizmu i zaštiti zdravlja ljudi. Kvocijent između poline...
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001084846 |
---|---|
Matična publikacija: |
Meso (Online) 22 (2020), 2 ; str. 149-155 |
Glavni autori: | Senčić, Đuro (Author), Samac, Danijela, Baban, Mirjana |
Vrsta građe: | e-članak |
Jezik: | hrv |
Predmet: | |
Online pristup: |
https://doi.org/10.31727/m.22.2.2 Hrčak |
Održavanje sustava u tijeku
Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.
Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:
Internet
https://doi.org/10.31727/m.22.2.2Hrčak