Nutritivna vrijednost svinjskog mesa s aspekta sadržaja i sastava intramuskularne masti

U radu se ukazuje na udio intramuskularne masti u mesu nekih genotipova svinja, na masnokiselinski sastav intramuskularne masti, odnos omega-6 i omega-3 masnih kiselina u intramuskularnoj masti, te na ulogu polinezasićenih masnih kiselina u organizmu i zaštiti zdravlja ljudi. Kvocijent između poline...

Full description

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001084846
Matična publikacija: Meso (Online)
22 (2020), 2 ; str. 149-155
Glavni autori: Senčić, Đuro (Author), Samac, Danijela, Baban, Mirjana
Vrsta građe: e-članak
Jezik: hrv
Predmet:
Online pristup: https://doi.org/10.31727/m.22.2.2
Hrčak

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

https://doi.org/10.31727/m.22.2.2
Hrčak