Instrumental texture and sensory evaluation of fermented dairy beverages processed with reconstituted goat whey powder and a co-culture of Streptococcus thermophilus and Lactobacillus casei

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001094574
Matična publikacija: Mljekarstvo
68 (2018), 1 ; str. 21-29
Glavni autori: Pereira, Áurea Marcela de Souza (Author), Silva, Girlênia dos Santos, Almeida, Renata Duarte, Salles, Hévila Oliveira, Olbrich dos Santos, Karina Maria, Rolim Florentino, Eliane, Buriti, Flávia Carolina Alonso
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

Elektronička verzija članka