Instrumental texture and sensory evaluation of fermented dairy beverages processed with reconstituted goat whey powder and a co-culture of Streptococcus thermophilus and Lactobacillus casei
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001094574 |
---|---|
Matična publikacija: |
Mljekarstvo 68 (2018), 1 ; str. 21-29 |
Glavni autori: | Pereira, Áurea Marcela de Souza (Author), Silva, Girlênia dos Santos, Almeida, Renata Duarte, Salles, Hévila Oliveira, Olbrich dos Santos, Karina Maria, Rolim Florentino, Eliane, Buriti, Flávia Carolina Alonso |
Vrsta građe: | Članak |
Jezik: | eng |
Predmet: | |
Online pristup: |
Elektronička verzija članka |
Održavanje sustava u tijeku
Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.
Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru: