Colour and textural typologies of goat cream butter with sea buckthorn (Hippophae rhamnoides L.) puree

In this research the effect of the addition of sea buckthorn puree (Hippophae rhamnoides L.) to goat cream butter was examined via analysis of its textural, physicochemical and sensory properties. Consumer acceptance was assessed. The addition of sea buckthorn promoted a stickiness and acidic flavou...

Full description

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001144820
Matična publikacija: Mljekarstvo.com
71 (2021), 4 ; str. 237-247
Glavni autori: Chudy, Sylwia (Author), Cais-Sokolińska, Dorota, Teichert, Joanna, Bielska, Paulina, Kaczyński, Łukasz K., Biegalski, Jakub
Vrsta građe: e-članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: https://doi.org/10.15567/mljekarstvo.2021.0403
Hrčak

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

https://doi.org/10.15567/mljekarstvo.2021.0403
Hrčak