Colour and textural typologies of goat cream butter with sea buckthorn (Hippophae rhamnoides L.) puree
In this research the effect of the addition of sea buckthorn puree (Hippophae rhamnoides L.) to goat cream butter was examined via analysis of its textural, physicochemical and sensory properties. Consumer acceptance was assessed. The addition of sea buckthorn promoted a stickiness and acidic flavou...
Permalink: | http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001144820 |
---|---|
Matična publikacija: |
Mljekarstvo.com 71 (2021), 4 ; str. 237-247 |
Glavni autori: | Chudy, Sylwia (Author), Cais-Sokolińska, Dorota, Teichert, Joanna, Bielska, Paulina, Kaczyński, Łukasz K., Biegalski, Jakub |
Vrsta građe: | e-članak |
Jezik: | eng |
Predmet: | |
Online pristup: |
https://doi.org/10.15567/mljekarstvo.2021.0403 Hrčak |
Održavanje sustava u tijeku
Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.
Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:
Internet
https://doi.org/10.15567/mljekarstvo.2021.0403Hrčak